Hoofdstad Makelaars
Aanbod Over ons Diensten Contact
020 671 51 50 makelaars • taxateurs • adviseurs nvm mva funda nwwi vastgoedcert pararius
Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten

Funenpark 89 AMSTERDAM

Deze woning is verkocht
Overzicht:
Leuk en rustig aan het Funenpark gelegen appartement op eigen grond.
De woning is gelegen op de begane grond met aan de voorzijde een zitgelegenheid grenzend aan het park en aan de achterzijde de …

Toon volledige omschrijving »

Kenmerken:
Soort woning  :  Appartement met garage
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Verkocht
Aanvaarding  :  in overleg
Service kosten  :  € 133 p/m
Bouwjaar  :  2002
Ligging  :  Aan park, aan rustige weg, in woonwijk
VVE bijdrage  :  133 p/mnd
Woonoppervlakte  :  85 m²
Inpandige ruimte  :  13 m²
Externe bergruimte  :  4 m²
Inhoud  :  267 m³
Totaal aantal kamers  :  2
Aantal slaapkamers  :  1
Parkeergelegenheid  :  Inpandig
Overige ruimte  :  toilet, gang, hal, berging

Toon volledige kenmerken »

Omschrijving:
Leuk en rustig aan het Funenpark gelegen appartement op eigen grond.
De woning is gelegen op de begane grond met aan de voorzijde een zitgelegenheid grenzend aan het park en aan de achterzijde de straatkant met een inpandige garage waar eventueel een extra slaapkamer gemaakt zou kunnen worden. Uitstekend geschikt voor jonge gezinnen en een van de weinige plekken in Amsterdam waar kinderen veilig de deur uit kunnen lopen en ongestoord buiten kunnen spelen! Ook voor een stel dat alle gemak, luxe en comfort zoekt, is dit een mooi appartement. Riante woonkamer, veel bergruimte, eigen parkeergarage en separate box.

INDELING APPARTEMENT:
Eigen entree aan de voorzijde, voorzien van mooie hoge raampartijen met leuk uitzicht over het rustige park. Het appartement is zeer ruim en licht door de ramen van de vloer tot plafond. De plafondhoogte is circa 3,10 meter. Open keuken voorzien van apparatuur. Badkamer voorzien ligbad.
U kunt beschut buiten zitten voor het huis op het terras, de terraszijde is prachtig gelegen op het zuidwesten, de hele middag zon. Aan de voorzijde bevindt zich de slaapkamer voorzien van een grote opbergkast. Door de open keuken wordt de zeer riante woonkamer in twee delen verdeeld, ruime badkamer, apart toilet en extra bergingen. Naast de badkamer is een kleine gang waar zich ook veel bergruimte bevindt en hier is ook de toegang naar de inpandige garage.

EIGEN GARAGE:
Eigen inpandige garage van circa 13 m2 bereikbaar vanaf de Keerwal. Nooit meer zoeken naar een parkeerplaats. Ook hier veel extra bergruimte. De garage heeft ook een hoogte van 3,10 meter; deze ruimte zou eventueel ook als extra kamer gebruikt kunnen worden.

OMGEVING:
Aan de rand van het Centrum van Amsterdam gelegen en vlakbij de Oostelijke eilanden en het hippe Amsterdam Oost maar wel met veel rust en groen. Het Funenpark is werkelijk mooi opgezet en ontworpen door de landschapsarchitect Bram Breedveld. Het is zeer kindvriendelijk (veel speelvoorzieningen, kinderdagverblijf, naschoolse opvang, uitstekende basisscholen), autovrij en een echt stadspark. Vanuit de woning loop je in circa 10 minuten naar Artis of neem je tram 10 op loopafstand naar bijvoorbeeld Carré of Leidseplein. Met de bus ben je binnen 5 minuten op Centraal Station. Met de fiets ben je ook in 10 minuten op het Waterlooplein of Centraal Station!

VVE:
Het betreft en zeer gezonde en actieve vereniging (Sporenboog), met een meerjaren onderhoudsplan. De VVE heeft de administratie en het beheer ondergebracht bij VVE Beheer Amsterdam. De servicekosten bedragen € 133,46 per maand.
Er is een huismeester die 36 uur per week aanwezig is en kantoor houdt in de Sporenboog.

BIJZONDERHEDEN:
- Autovrij stadspark
- Gelegen op eigen grond
- Bijzonder fraai appartementencomplex / Sporenboog ontworpen door architect Frits van Dongen
- Woonoppervlak circa 85 m2 exclusief de inpandige garage van circa 13 m2
- Plafondhoogte circa 3,10 meter
- Ideale zonligging van de woonkamer op het zuidwesten
- Open keuken met inbouwapparatuur
- Badkamer met ligbad
- De woning is voorzien van dubbel glas en centrale verwarming
- Rustig doch zeer centraal gelegen
- De A10 is in 3 minuten bereikbaar via de Piet Heintunnel
- Servicekosten 2017 voor het appartement € 133,46 per maand
- Oplevering in overleg, kan snel

-----------------------------------***********---------------------------------------------------

Nice and quiet at the Funenpark located apartment on private land.
The apartment is located on the ground floor with a seating area adjacent to the park at the front and at the rear the street with an indoor garage where an extra bedroom could be made. Excellent for young families and one of the few places in Amsterdam where children can safely walk out the door and play undisturbed outside! Also for a couple who are looking for all convenience, luxury and comfort, this is a beautiful apartment. Spacious living room, lots of storage space, private parking garage and separate box.

CLASSIFICATION APARTMENT:
Private entrance at the front, with beautiful high windows with nice views over the quiet park. The apartment is very spacious and light through the windows from the floor to ceiling. The ceiling height is approximately 3.10 meters. Open kitchen with equipment. Bathroom with bath.
You can sit sheltered outside the house on the terrace, the terrace side is beautifully situated on the southwest, the whole afternoon sun. At the front is the bedroom with a large storage cupboard. Through the open kitchen, the spacious living room is divided into two parts, spacious bathroom, separate toilet and extra storage. Next to the bathroom is a small hallway where there is plenty of storage space and here is also the entrance to the garage.

OWN GARAGE:
Private indoor garage of approximately 13 m2 accessible from the Keerwal. No more searching for a parking space. Also here a lot of extra storage space. The garage also has a height of 3.10 meters; this space could possibly also be used as an extra room.

SURROUNDINGS:
On the edge of the Center of Amsterdam and close to the Eastern islands and the hip Amsterdam East but with lots of peace and green. The Funenpark is really beautifully designed and designed by the landscape architect Bram Breedveld. It is very child friendly (many play facilities, nursery, after-school care, excellent primary schools), car-free and a real city park. From the house you walk to Artis in about 10 minutes or take tram 10 within walking distance to, for example, Carré or Leidseplein. By bus you are within 5 minutes at Central Station. By bike you are also in 10 minutes on the Waterlooplein or Central Station!
VVE:
It is a very healthy and active association (Sporenboog), with a long-term maintenance plan. The VVE has placed the administration and management at VVE Beheer Amsterdam. The service costs are € 133.46 per month.
There is a caretaker who is present 36 hours a week and has an office in the Sporenboog.

PARTICULARITIES:
- Car-free city park
- Located on private land
- Particularly beautiful apartment complex / Sporenboog designed by architect Frits van Dongen
- Surface area approximately 85 m2 excluding the garage of approximately 13 m2
- Ceiling height approximately 3.10 meters
- Ideal sun position of the living room on the southwest
- Open kitchen with appliances.
- Bathroom with bathtub
- The house has double glazing and central heating
- Quiet but very centrally located
- The A10 can be reached in 3 minutes via the Piet Hein tunnel
- Service costs 2017 for the apartment € 133.46 per month
- Delivery in consultation can be done quickly
Kenmerken:
Soort woning  :  Appartement met garage
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Verkocht
Aanvaarding  :  in overleg
Service kosten  :  € 133 p/m
Bouwjaar  :  2002
Ligging  :  Aan park, aan rustige weg, in woonwijk
VVE bijdrage  :  133 p/mnd
Woonoppervlakte  :  85 m²
Inpandige ruimte  :  13 m²
Externe bergruimte  :  4 m²
Inhoud  :  267 m³
Totaal aantal kamers  :  2
Aantal slaapkamers  :  1
Parkeergelegenheid  :  Inpandig
Overige ruimte  :  toilet, gang, hal, berging
Alle foto's:
 • ALGEMEEN
 • AV2-2PLG
 • AV2-3PLG
 • AV2-
 • AV2-
 • AV2-6PLG
 • AV2-7PLG
 • AV2-8PLG
 • AV2-
 • AV2-
 • AV2-
 • AV2-
 • AV2-
 • AV2-
 • AV2-
 • AV2-20
 • AV2-
 • AV2-
 • AV2-
 • AV2-10
 • AV2-
 • AV2-
 • AV2-
 • AV2-
 • AV2-